Bestill time i dag:72 42 14 71 Man - Fre: 08.00 - 15.00
Bestill tannlegetime i dag:
(MAN - FRE)
08.00 - 15.00
(LØR- SØN)
Stengt

Tjenester

Vi ønsker at du som pasient hos oss skal føle deg trygg på at du blir tatt godt vare på. Vi legger stor vekt på forebyggende behandling. Når skade allikevel oppstår, vil vi reparere etter moderne behandlingsprinsipper og med de beste godkjente materialer.

Kosmetisk tannpleie

Behovet for kosmetisk tannbehandling har økt de siste årene. Vi utfører tannbleking og lager skallfasetter og kroner/broer I helkeramisk materiale eller en kombinasjon av gull og porselen. Vi har bred erfaring I å restaurere særlig dårlige tannsett med nettopp slike løsninger.

NAV

Vi har direkte oppgjør med NAV. Det betyr at de gruppene som har krav på refusjon etter de innslagspunkt som NAV definerer, betaler kun egenandelen.

Kirurgi

En stor del av behandling som krever enkel kirurgi behandler vi sjøl, deriblant også fjerning av visdomstenner og behandling av tannkjøttssykdom. Imidlertid har vi et godt samarbeide med erfaren oralkirurg I Trondheim som vi henviser spesielle kasus til.

Implantater

Behovet for implantater i avansert tannlegebehandling har økt de siste årene. Åsmund har satt implantater siden 2017, og har siden da opparbeidet seg en del erfaring. Ved spesielt kompliserte kasus, eller når pasienter har rett til trygderefusjon så henviser vi til samarbeidende kirurg her på Oppdal eller i Trondheim. Åsmund og Ellisiv ved klinikken har godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk og kan utføre krone/bro/protese-delen her på klikken med trygderefusjon.

Snorkeskinner

For ca 10 år siden utviklet vi en snorkeskinne sammen med en tanntekniker, som vi etterhvert har bred erfaring med. Tilbakemeldingene er gode. Søvnen blir roligere og pasientene føler seg mer uthvilt når de våkner. Dette gjelder også for samboer!

Gjenoppbygging av nedslitt tannsett

Mange pasienter sliter med nedslitte tenner på grunn av etseskader, tanngnissing, uvaner, mm. Vi har bred erfaring i å gjenopprette funksjon og estetikk hos disse pasientene. Fortrinnsvis brukes vevsbesparende komposittmaterialer, med krone/bro restaurering der det er nødvendig. Er slitasjeskadene alvorlige nok så har pasienten krav på HELFO-refusjon på deler av behandlingen. Be om kostnadsoverslag.